Novinky

Zapojte sa do hokejovej tipovačky!

Zapojte sa do hokejovej tipovačky!

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sú už za dverami a my sme si pri tejto príležitosti pripravili pre Vás ďalšiu tipovaciu súťaž o zaujímavé ceny. Tipuj, kto získa zlatú medailu a vyhraj!

Slováci hokej milujú a vzhľadom k tomu, že sa tohtoročné Majstrovstvá konajú v susednej Českej republike, určite mnohí z Vás aj zažijú pravú majstrovskú hokejovú atmosféru na vlastnej koži. A keďže vieme, že tipovačky milujete tiež, rozhodli sme sa pre Vás pripraviť ďalšiu, tentokrát hokejovú.

1. Tipovačka pre všetkých registrovaných mužov, ktorí a do Slovenského panela zaregistrujú v termíne od 15.4.2024 do 15.5.2024

2. Tipovačka pre všetkých členov Slovenského národného panela

Výsledky oboch súťaží oznámime najneskôr do 10.6.2024.

V čom naša súťaž spočíva?

TIPOVAČKA 1: Registrujte sa do Slovenského národného panela v termíne od 15.4.2024 do 15.5.2024 a tipujte, kto získa zlatú medailu na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2024.
TIPOVAČKA 2: Reagujte na pozvánku, ktorú Vám pošleme na Váš email a tipujte, kto získa zlatú medailu na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2024.

Ako sa zapojiť?

TIPOVAČKA 1: Súťaž trvá od 15.4.2024 do 15.5.20254, v tomto časovom rozmedzí sa registrujte do Slovenského národného panela (SNaP). Zapojiť sa môže každý muž, ktorý ma slovenské občianstvo a doteraz nie je členom SNaP. K účasti je potrebné dokončiť registráciu, úspešne prejsť telefonickým overením a dať nám správny tip na tím, ktorý získa zlatú medailu na MS v ľadovom hokeji 2024.
TIPOVAČKA 2: Každý člen Slovenského národného panela, ktorý sa zapojí do tipovacej súťaže a správne určí tím, ktorý získa zlatú medailu na MS v ľadovom hokeji 2024.

Kto sa môže stať víťazom súťaže?

TIPOVAČKA 1: Každý muž, ktorý sa úspešne registruje do Slovenského národného panela v termíne od 15.4.2024 do 15.5.2024, prejde telefonickým overením a správne si tipne tím, ktorý získa zlatú medailu na MS v ľadovom hokeji 2024.
TIPOVAČKA 2: Každý člen Slovenského národného panela, ktorý sa zapojí do tipovacej súťaže a správne si tipne tím, ktorý získa zlatú medailu na MS v ľadovom hokeji 2024.

Pravidlá súťaže:

Kompletné znenie pravidiel súťaží "Hokejová tipovačka 1 pre nových registrovaných členov SNaP" a "Hokejová tipovačka 2 pre súčasných členov SNaP".
1. ORGANIZÁTOR: European National Panels s.r.o. Štěpánská 611/14, 110 00, Praha 1, IČO: 24309427, info@narodnypanel.sk
2. NÁZOV SÚŤAŽE: "Hokejová tipovačka 1 pre nových registrovaných členov SNaP" a "Hokejová tipovačka 2 pre súčasných členov SNaP".
3. DOBA TRVÁNÍ: TIPOVAČKA 1 OD 15.4.2024 DO 15.5.2024
TIPOVAČKA 2 OD 18.4.2024 DO 15.5.2024
4. PODMIENKY ÚČASTI V SÚŤAŽI:
TIPOVAČKA 1: Účastníkom súťaže s poradovým číslo HOKEJ1SNAP sa môže stať každý muž, ktorý sa v období od 15.4.2024 do 15.5.2024 registruje do Slovenského národného panela (SNaP). Zapojiť sa môže každý muž, ktorý má slovenské občianstvo a doteraz nie je členom SNaP. K účasti je potrebné dokončiť registráciu, úspešne prejsť telefonickým overením a dať nám správny tip na tím, ktorý získa zlatú medailu na MS v ľadovom hokeji 2024.
TIPOVAČKA 2: Účastníkom súťaže s poradovým číslo HOKEJ2SNAP sa môže stať každý člen Slovenského národného panela, ktorý sa zapojí do tipovacej súťaže a správne určí tím, ktorý získa zlatú medailu na MS v ľadovom hokeji 2024.
5. VÝHRA:
TIPOVAČKA 1
1 x Telefón POCO X6 Pro 5G 12GB/512GB
1 x Hodinky Garmin Forerunner 255
1 x Herné slúchadlá MSI DS502
5 x Alza voucher v hodnote 20 EUR
TIPOVAČKA 2
10 x 50 EUR (12 750 oplátok)
6. SPÔSOB VÝBERU VÝHERCU:
TIPOVAČKA 1: Výhercom sa stáva muž, ktorý v termíne od 15.4.2024 do 15.5.2024 dokončí registráciu do Slovenského národného panela, prejde telefonickým overením a správne si tipne tím, ktorý získa zlatú medailu na MS v ľadovom hokeji 2024. Všetci respondenti, ktorí splnia tieto podmienky, budú vložení do náhodného výberu, kde vyberieme celkovo 8 výhercov.
TIPOVAČKA 2: Výhercom sa stáva člen Slovenského národného panela, ktorý si správne tipne tím, ktorý získa zlatú medailu na MS v ľadovom hokeji 2024. Všetci respondenti, ktorí splnia tieto podmienky, budú vložení do náhodného výberu, kde bude vybraných celkovo 10 výhercov.
Výherca súhlasí so zverejnením svojho mena vo formáte iniciálok a mesta/obce (napr. pán Tomáš K. z Bardejova) a to formou vyhlásenia výsledkov tipovačky na webovej stránke Organizátora v sekcii Novinky a na sociálnych sieťach SNaP.
7. OZNÁMENIE O VÝHRE: Oznámenie o výhre bude zaslané na e-mailovú adresu, s ktorou je výherca zaregistrovaný v SNaP, výsledky budú tiež zverejnené na webovej stránke Slovenského národného panela v sekcii Novinky a na sociálnych sieťach SNaP (Facebook a Instagram).
8. ODOVZDANIE CENY: Organizátor sa zaväzuje informovať výhercu o jeho výhre najneskôr do 10 pracovných dní od ukončenia súťaže a najneskôr do 1 mesiaca od ukončenia tipovačky mu tiež výhru odošle (v prípade vecnej odmeny výhru odošle na jeho adresu, ktorý si predtým telefonicky potvrdia, v prípade elektronického voucheru mu organizátor výhru odošle na email, pod ktorým je registrovaný v SNaP a v prípade peňažnej výhry, mu pripíše čiastku na jeho oplátkový účet v SNaP).
9. SÚHLAS S PRAVIDLAMI A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV: Registráciou do SNaP a odoslaním svojho tipu účastník dobrovoľne vyjadruje svoj výslovný súhlas s pravidlami a zároveň dáva Organizátorovi výslovný súhlas v zmysle zákona č. 101/2001 Z. z. a zákona č. 480/2004 Z. z. Týmito údajmi sa rozumie meno a priezvisko účastníka, jeho adresa (ulica, PSČ, mesto/obec a PSČ), telefónne číslo a e-mailová adresa výlučne za účelom distribúcie výhry; s prípadným zverejnením jeho osobných údajov v rozsahu: meno, prvé písmeno priezviska a mesto/obec v zozname výhier na webovej stránke Organizátora - účastník môže svoj súhlas písomne odvolať zaslaním žiadosti na adresu support@narodnypanel.sk. Ak výherca odmietne poskytnúť údaje uvedené v pravidlách tipovačky, bude z tipovačky vyradený a výhra bude odovzdaná ďalšiemu v poradí.
10. ĎALŠIE DÔLEŽITÉ PODMIENKY SÚŤAŽE: Účastníci sa zúčastňujú tipovačky s vedomím, že nemajú nárok na iné plnenie než formou vecnej výhry, ktorá je uvedená vyššie, elektronických voucherov alebo oplátok, ktoré mu budú pripísané na jeho oplátkový účet v SNaP. Organizátor nie je voči Účastníkom nijako zaviazaný a Účastníci nemajú nárok na iné plnenia zo strany Organizátora ako tie, ktoré sú uvedené v týchto Pravidlách. Výhry nie sú právne vymáhateľné. Súťaže sa nemôžu zúčastniť právnické osoby a zamestnanci Organizátora alebo ich rodinní príslušníci. Úplné znenie pravidiel bude počas trvania súťaže priebežne dostupné na webovej stránke Organizátora https://www.narodnypanel.sk/news/. Organizátor je oprávnený kontrolovať podmienky tipovačky a v prípade sporu posúdiť a s konečnou platnosťou rozhodnúť o akejkoľvek otázke týkajúcej sa tejto súťaže.

‹ Späť

Zverejnené na 9. 4. 2024, 19:31:37