Novinky

Tipnite si, kto vyhrá druhé kolo prezidentských volieb a získajte 5000 oplátok

Tipnite si, kto vyhrá druhé kolo prezidentských volieb a získajte 5000 oplátok

Zúčastnite sa našej tipovacej súťaže a uhádnite víťaza druhého kola prezidentských volieb na Slovensku. 10 z vás získa odmenu 20 EUR (5000 oplátok).

Výsledky prvého kola prezidentských volieb asi neboli veľkým prekvapením, o to napínavejšie budeme všetci sledovať kolo druhé. Určite už máte svojho favorita. A aby sme Vám čakanie na budúceho slovenského prezidenta spríjemnili, pripravili sme si pre Vás tipovaciu súťaž.

V čom tipovačka spočíva?

Odpovedzte na jednoduchú otázku: Ktorý kandidát podľa vášho názoru vyhrá 2. kolo prezidentských volieb? Tipnite si % hlasov, ktoré Vami vybraný kandidát získa.

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha od 27. marca do 5. apríla 2024, v tomto časovom rámci dostanete pozvánku na svoj email registrovaný v SNaP. Reagujte na pozvánku a dajte nám svoj tip na víťaza prezidentských volieb na Slovensku. Zapojiť sa môžu všetci členovia Slovenského národného panela.

Kto sa môže stať víťazom?

Výherci budú tí, ktorí správne tipovali víťaza prezidentských volieb 2024 na Slovensku a boli najbližšie svojim tipom k tomu, koľko % hlasov tento kandidát v II. kole volieb získa.

Pravidlá súťaže

Kompletné pravidlá súťaže: "Ktorý kandidát podľa vášho názoru vyhrá 2. kolo prezidentských volieb? Tipnite si % hlasov, ktoré Vami vybraný kandidát získa."

ORGANIZÁTOR: European National Panels s.r.o. Štěpánská 611/14, 110 00, Praha 1, IČO: 24309427, info@narodnypanel.sk

NÁZOV SÚŤAŽE: "Ktorý kandidát podľa vášho názoru vyhrá 2. kolo prezidentských volieb? Tipnite si % hlasov, ktoré Vami vybraný kandidát získa."

DOBA TRVANIA: 27.3.2024 - 5.4.2024

PODMIENKY ÚČASTI V TIPOVAČKE: Účastníkom tipovačky s poradovým označením SNAPPREZIDENT sa môže stať každý, vo veku 18 a viac rokov, kto je slovenskej národnosti a je registrovaným členom Slovenského národného panela.

VÝHRA: 10 x 5000 oplátok (20 EUR)

SPÔSOB VÝBERU VÝHERCU: Výhercom sa stáva ten , kto v termíne od 27.3.2024 do 5.4.202č zareaguje na pozvánku do tipovačky a dá nám správny tip na víťaza prezidentských volieb 2024 na Slovensku a tipne si % hlasov, ktoré tento kandidát získa v II. kole volieb, dňa 6.4.2024. 10 z tých, ktorí budú svojim tipom najbližšie k % hlasov, ktoré víťazný kandidát získa, vyhráva odmenu 5000 oplátok.

Pre určenie poradia prijatia tipu/odpovede u Organizátora je rozhodujúci dátum a čas prijatia v systéme Organizátora. Pokiaľ správnu odpoveď netipne ani jeden účastník, nárok na výhru nevzniká žiadnej strane.

Výherca súhlasí so zverejnením svojho mena vo formáte iniciálok a mesta/obce (napr. pán Tomáš K. z Bardejova) a to formou vyhlásenia výsledkov tipovačky na webovej stránke Organizátora v sekcii Novinky a na sociálnych sieťach SNaP.

OZNÁMENIE O VÝHRE: Oznámenie o výhre bude zaslané na e-mailovú adresu, s ktorou je výherca zaregistrovaný v SNaP, výsledky budú tiež zverejnené na webovej stránke Slovenského národného panela v sekcii Novinky a na sociálnych sieťach SNaP (Facebook a Instagram).

ODOVZDANIE CENY: Organizátor sa zaväzuje informovať výhercu o jeho výhre najneskôr do 10 pracovných dní od zverejnenia oficiálnych výsledkov prezidentských volieb 2024 na Slovensku (termín II. kola prezidentských volieb je 6.4.2024). V tomto termíne bude výhra pripísaná na oplátkové účty výhercov, a to vo výške 5000 oplátok (20 EUR).

SÚHLAS S PRAVIDLAMI A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV: Registráciou do SNaP účastník dobrovoľne vyjadruje svoj výslovný súhlas s pravidlami a zároveň dáva Organizátorovi výslovný súhlas v zmysle zákona č. 101/2001 Z. z. a zákona č. 480/2004 Z. z. Týmito údajmi sa rozumie meno a priezvisko účastníka, jeho adresa (ulica, PSČ, mesto/obec a PSČ), telefónne číslo a e-mailová adresa výlučne za účelom distribúcie výhry; s prípadným zverejnením jeho osobných údajov v rozsahu: meno, prvé písmeno priezviska a mesto/obec v zozname výhier na webovej stránke Organizátora - účastník môže svoj súhlas písomne odvolať zaslaním žiadosti na adresu support@narodnypanel.sk. Ak výherca odmietne poskytnúť údaje uvedené v pravidlách tipovačky, bude z tipovačky vyradený a výhra bude odovzdaná ďalšiemu v poradí.

ĎALŠIE DÔLEŽITÉ PODMIENKY SÚŤAŽE: Účastníci sa zúčastňujú tipovačky s vedomím, že nemajú nárok na iné plnenie než formou pripísania oplátok na ich oplátkové účty v SNaP. Organizátor nie je voči Účastníkom nijako zaviazaný a Účastníci nemajú nárok na iné plnenia zo strany Organizátora ako tie, ktoré sú uvedené v týchto Pravidlách. Výhry nie sú právne vymáhateľné. Súťaže sa nemôžu zúčastniť právnické osoby a zamestnanci Organizátora alebo ich rodinní príslušníci. Úplné znenie pravidiel bude počas trvania súťaže priebežne dostupné na webovej stránke Organizátora https://www.narodnypanel.sk/news/. Organizátor je oprávnený kontrolovať podmienky tipovačky a v prípade sporu posúdiť a s konečnou platnosťou rozhodnúť o akejkoľvek otázke týkajúcej sa tejto súťaže.

‹ Späť

Zverejnené na 3. 4. 2024, 8:01:27