Novinky

Výsledky Prezidentskej tipovačky: 9 z Vás nám poslalo presný tip

Výsledky Prezidentskej tipovačky: 9 z Vás nám poslalo presný tip

Záujem o tipovacie súťaže v paneli je vždy veľký a inak to nebolo ani pri prezidentskej tipovačke. Deviati z Vás si tipli úplne presný výsledok. Len o stotinu percenta sa netrafili ďalší štyria respondenti SNaP. Preto sme sa, namiesto plánovaných 10 výhercov tipovačky, rozhodli odmeniť hneď 13 z Vás.

Tentokrát sa do prezidentskej tipovačky zapojilo viac ako 8 tisíc respondentov Slovenského národného panela. Z toho 64 % žien a 36 % mužov.

Správný tip na víťaza prezidentských volieb 2024 na Slovensku poslalo celkom 3 673 z Vás (44 %), zatiaľ čo Ivana Korčoka ako víťaza volieb videlo 4 583 respondentov (56 %), ktorí sa do tipovačky zapojili. 9 z Vás nám poslalo úplne presný tip na výsledok prezidentských volieb a to 53,12 % pre kandidáta Petra Pellegriniho. Ďalší štyria sa netrafili len o jednu stotinu percenta. Aj keď sme pôvodne chceli odmeniť 10 najpresnejšie tipujúcich, rozhodli sme sa, že nakoniec odmeníme až 13 z Vás. Výhercom blahoželáme a 5000 oplátok im pripisujeme na ich oplátkové účty.

Zaujíma Vás ako ste tipovali?

Petra Pellegriniho ako víťaza volieb tipovala viac ako 1/3 mužských tipujúcich a 64 % respondentiek SNaP, ktorí sa tipovačky zúčastnili. O trochu viac verili v jeho víťazstvo tipujúci z východného Slovenska, naopak najmenej v Trnavskom kraji.

Nie je prekvapením, že vo víťazstvo Ivana Korčoka najviac verili tipujúci z Bratislavského kraja. Ivana Korčoka tiež viac tipovali za víťaza respondenti s VŠ vzdelaním a mladší respondenti do 34 rokov.
Ivana Korčoka si tiplo za víťaza len 207 respondentov, ktorí v I. kole volili Petra Pellegriniho, zatiaľ čo až 366 tipujúcich, ktorí v I. kole dali svoj hlas Ivanovi Korčokovi si tipli, že voľby vyhrá Peter Pellegrini.

Výhercom tipovačky zo srdca blahoželáme!

‹ Späť

Zverejnené na 15. 4. 2024, 8:13:10