Novinky

Už vieme, kto sa môže tešiť na koncert skupiny Kabát

Už vieme, kto sa môže tešiť na koncert skupiny Kabát

Prinášame Vám výsledky losovania regrutačnej súťaže o vstupenky na turné skupiny Kabát na Slovensku a o ďalšie zaujímavé ceny. Všetkým výhercom blahoželáme a veríme, že si výhru moc užijú!

V polovici februára sme spustili regrutačnú súťaž pre všetkých novo registrovaných mužov. Detailné podmienky súťaže nájdete na našom webe.

V období od 16.2.2024 do 30.4.2024 sa do Slovenského národného panela registrovalo a úspešne prešlo telefonickým overením celkom 411 slovenských mužov, z ktorých sme vylosovali 10 tých, ktorí získavajú 2 vstupenky na koncertné turné skupiny Kabát na Slovensku a 5 tých, ktorí získavajú Alza voucher v hodnote 50 EUR. Všetkým výhercom bola výhra odoslaná na ich emailovú adresu, pod ktorou sú v SNaP registrovaní.
Všetkým výhercom zo srdca blahoželáme!

S napätím sledujeme výkony našich hokejistov na MS v ľadovom hokeji 2024 a ihneď po ich ukončení Vám prinesieme výsledky Hokejovej tipovačky. Okrem toho sa už čoskoro budete môcť zapojiť do futbalovej tipovačky k EURO 2024. Všetkým tipujúcim členom držíme palce!

‹ Späť

Zverejnené na 15. 5. 2024, 14:32:39